За своєю суттю сайт — це код, який ваш браузер читає та відображає на екрані. У кожного сайту є стандартні архітектура та набір функцій. Тому логічно, що придумати і створити певний шаблон, на основі якого можна було б створювати велику кількість найрізноманітніших проектів простіше. Ось чому з’явилася перша система управління контентом.

NIXSolutions, NIX Solutions,

CMS — це програма, яка використовується для організації створення, керування, утримування та спільного використання веб-сайту. При правильному виборі CMS можна створювати проекти будь-якого виду і будь-якої складності. У NIX Solutions ми ретельно підберемо найкращий варіант, який відповідатиме всім вашим вимогам. Найчастіше доцільно вибрати WordPress, це найпопулярніша в світі CMS.

WordPress — це універсальна система керування контентом, яку було розроблено ще в 2003 році невеликою групою програмістів. Це система з відкритим кодом, що передбачає встановлення додаткових плагінів і модулів. Ці плагіни і модулі роблять з будь-якого ресурсу функціональний сайт, що має всі необхідні функції і відповідає всім можливим вимогам. На сьогодняшній день більшість функцій вже вбудовано в CMS, що є вагомою перевагою при створенні будь-якого інтернет-ресурсу.

WordPress можна використовувати для створення будь-якого веб-ресурсу, від простого блогу, веб-сайту-візитки до складного порталу, а команда CMS з NIX Solutions може створити високоякісний і цікавий сайт, зробивши його максимально функціональним і захистивши від будь-якого нападу.